Pomoč - Mnenja in priporočila

Mnenja in priporočila

Za razliko od priporočil lahko mnenje napišete zgolj uporabnikom s katerimi ste komunicirali prek naše platforme. Da napišete mnenje uporabniku boste morali obiskati vašo mapo s prejeto pošto. Če ste kontaktirali uporabnika boste videli gumb za oddajo mnenja. Ko boste kliknili na gumb boste preusmerjeni na stran za oddajo mnenja. Mnenje lahko oddate tudi anonimno.

Če napišete mnenje bomo uporabnika o tem obvestili. Prvih 14 dni uporabniku ne bo omogočen pogled mnenja, v kolikor ne bo za vas napisal mnenja.

Drugi uporabnik lahko napiše mnenje v roku 14 dni, mnenje bomo objavili, ko za vas napiše mnenje drugi uporabnik ali po preteku 14 dni.

Pojdite pod mapo prejeto in kliknite na gumb za mnenje, to vas bo peljalo nazaj na stran za mnenja, kjer boste lahko spremenili mnenje vključno z oceno in besedilom. Mnenja ni mogoče zbrisati, le urediti.

Če želite mnenje videti nemudoma, boste drugemu uporabniku morali napisati mnenje. Če tega niste in ne želite storiti boste za ogled mnenja morali počakati 14 dni.

Brisanje ali odstranjevanje mnenj, ki so vam jih napisali drugi uporabniki ni mogoče; saj s tem ocenjevanje uporabnikov postane brezpredmetno. Uporabnike lahko prosite, da spremenijo mnenje izbrisati pa ga ne morete. Vedno lahko mnenje komentirate. V kolikor mislite, da je mnenje neprimerno ali neresnično prosimo kontaktirajte naš center za pomoč uporabnikom, vašo zahtevo bomo preverili in jo primerno rešili.

Priporočilo lahko zahtevate od ljudi v vaši mreži. Ko boste priporočilo prejeli se bo javno prikazalo na vašem profilu. Prijatelje in družino lahko prosite za priporočilo prek strani za zahtevo priporočil.

Če ste v preteklosti že imeli varuško, katere niste našli prek Babysits ampak za katero veste, da našo platformo uporablja ji lahko napišete priporočilo. Varuška vam mora poslati prošnjo. Za ljudi, ki napišejo priporočilo, avtomatsko ustvarimo brezplačen Babysits račun.

Priporočila lahko vedno prezrete, s tem se ne bodo prikazala na vašem profilu. Priporočilo prezrete s klikom na gumb prezri, ki se nahaja poleg priporočila.