Pomoč - Za družine

Za družine

Starši lahko poiščejo varuške na Babysits platformi prek iskalnika. Iščete lahko med varuškami v vaši bližini ali pa lahko objavite svoj profil tako, da vas lahko kontaktirajo zainteresirane varuške. Ko najdete varuško s katero želite stopiti v stik svoj račun nadgradite na Premium račun.

Starši lahko poiščejo tudi druge starše in med sabo izmenično pazijo otroke.

Če boste želeli kontaktirati varuške boste svoj profil morali nadgraditi na Premium Babysits račun. Račun lahko nadgradite prek strani za nadgradnjo računa (po registraciji) ali prek Babysits aplikacije.

Če želite preklicati Premium račun lahko to storite prek strani stanje računa. Če ste naročnino sklenili preko iOS aplikacije, jo boste tam morali tudi preklicati. To lahko storite preko nastavitev naprave prek Apple ID pod naročninami.

Prosimo upoštevajte, da vam po preklicu, naročnino še enkrat lahko zaračunamo, saj naročnine pobiramo z zamudo. Kot primer, če se je vaš nov mesec pričel prejšnji teden, se lahko zgodi, da naročnine še nismo zaračunali in, da jo bomo naknadno. Ne bomo zaračunavali drugih stroškov.

Če vam je na Premium računu ostali dnevi, jih lahko izkoristite. Kar pomeni, da lahko Premium račun prekličete, pa ga vseeno uporabljate do izteka naročniškega cikla. Če imate še vedno težave z Premium računom, nas prosimo kontaktirajte prek centra za pomoč uporabniom.

Ko poiščete primerno varuško se z njo enostavno lahko dogovorite za srečanje. Srečanje lahko načrtujete tako, da obiščete nabiralnik in kliknete na pogovor s to osebo. Na levi strani kliknite gumb “Načrtujte termin varstva”, da se z osebo dogovorite za srečanje.

Nove varuške lahko kontaktirate vse do izteka naročniškega obdobja. Tudi po izteku boste nemoteno lahko komunicirali z osebami, ki ste jih kontaktirali v času, ko ste imeli aktiven Premium račun.

Povprečna urna postavka:
Na vašem profilu lahko določite povprečno urno postavko. Enako lahko storijo izvajalci varstva. To ni dokončna cena in vedno se o cenah lahko pogajate. Povprečne urne postavke se spreminjajo glede na dejavnike navedene spodaj.

Upoštevajte vaše želje:
Če vaš otrok zahteva veliko pozornosti, se od vas pričakuje, da boste ponudili višjo urno postavko. Varuški morate plačati več v primeru, da pazi več kot enega otroka, saj bo to zahtevalo več energije in truda. Priporočamo vam, da se o plačilu dogovorite pred dogovorjenim varstvom, tako, da vsi veste kaj lahko pričakujete.

Upoštevajte starost in izkušnje varuške:
Ko se odločate o višini urne postavke morate pomisliti tudi na starost varuške. Kot primer, 21 let stara študentka z veliko izkušnjami lahko pričakuje višjo urno postavko kot 15 letna dijakinja. Mislite tudi na to, da se med starostnimi skupinami razlikujejo tudi minimalne plače.

Ker je na nekaterih območjih pogodba obvezna, vam priporočamo, da preden varuška začne z delom podpišete pogodbo. Uporabite lahko tudi naš obrazec.

Lahko se zgodi, da ste z varuško imeli negativno izkušnjo. Za to nam je žal. Če ste varuško kontaktirali prek naše platforme, lahko za to varuško napišete mnenje. V vsakem primeru vas prosimo, da varuško prijavite prek centra za pomoč uporabnikom. Babysits bo o tej prijavi obveščen in jo bo preveril v najkrajšem možnem času.