O nas

O nas

Skupaj skrbimo, da je varstvo otrok transparentno

Kako se je začelo

Babysits je leta 2008 ustanovil Peter van Soldt. Opazil je, da se družinski člani in bližnji prijatelji trudijo najti kakovostno, zaupanja vredno varuško, ki bi ustrezala njihovim potrebam, in ugotovil, da mora obstajati rešitev. Zato je nastal Babysits; spletno platformo, kjer lahko preprosto filtrirate vse svoje potrebe po varstvu otrok, ne glede na to, ali želite dvojezično varuško, prilagodljivo varuško za vikende ali varuško z izkušnjami pri delu z otroki s posebnimi potrebami.

Poslanstvo

Varuške so tam, da izboljšajo življenja družin, ki potrebujejo varstvo otrok, da staršem zagotovijo mir in jim pomagajo najti popolno primernost za svojo družino. Naše poslanstvo je opolnomočiti skupnosti okoli varstva otrok. Zdaj je Babysits zrasel na več kot 4 milijone članov na skoraj vseh celinah in vsak dan podpira družine z varstvom otrok.

Spoznajte ekipo

Prek Babysits sem našel varuško za svoje otroke in uporabljam tisto, kar se naučim iz lastnih izkušenj, da izboljšam platformo.

-Peter van Soldt-

Babysits sestavlja motivirana ekipa, ki si prizadeva za varno, dostopno in cenovno ugodno varstvo otrok. Zelo cenimo transparentnost in stalne izboljšave. Da bi zagotovili, da je Babysits čim bolj prijazen članom, uporabljamo platformo sami, skupaj z našimi prijatelji in družinskimi člani! Ne glede na to, ali gre za stransko delo varuške ali iskanje varuške za lastne otroke, nam ta izkušnja pomaga zagotoviti najboljše možne izboljšave platforme.

Za kaj se zavzemamo

Varnost
Varnost

Zaupanje in varnost sta naši glavni prioriteti. Sprejemamo dodatne ukrepe, da bo platforma čim bolj varna za naše člane.

Izvej več
Preglednost
Preglednost

Verjamemo v odprto, pošteno in preprosto platformo, ki našim članom daje vse informacije, ki jih potrebujejo za sprejemanje najboljših možnih odločitev.

Podnebni ukrep
Podnebni ukrep

Varuške skrbijo za prihodnost otrok! Zato del prihodkov namenjamo odstranjevanju CO2 iz ozračja.

Izvej več
Inkluzivnost
Inkluzivnost

Vsakdo se lahko pridruži Varuški in si poišče varstvo otrok ali delo v varstvu otrok, ne glede na izvor, spol, vero, spolnost itd.

Zasebnost
Zasebnost

Babysits resnično skrbi za zasebnost vaših podatkov. Vaše osebne podatke obdelujemo le, kadar je to nujno potrebno.

Izvej več

Pomagamo družinam po vsem svetu

Rastoča svetovna mreža ponudnikov otroškega varstva, staršev in mednarodne ekipe, ki stoji za njo

5.000.000+
Članov
28.500+
Mest
90+
Držav

Kakšno vlogo igrate?

Safety

Družine

Iskanje zaupanja vrednega ponudnika varstva prek spleta je lahko zelo težko. Tukaj v igro pride Babysits. Ponujamo vam transparentno platformo, da se vi počutite bolj prepričani, da so vaši otroci v dobrih rokah.

Ne glede na to, ali iščete prilagodljivo varuško, dvojezično varuško, nekoga z izkušnjami s posebnimi potrebami, varuško, ki pobere otroke iz šole itd. Babysits ima nekoga za vas!

Safety

Ponudniki varstva otrok

Ste radi sam svoj šef? Radi določate svoje ure dela ter urno postavko? Imate nad vse radi otroke in bi radi pridobili nove izkušnje in nekaj dodatnega zasluška?

Babysits skupnost je popolno mesto za vse pomočnike pri domačih nalogah, bralce pravljic, menjevalce plenic in gradilce šotorov!

Safety

Otroci

Varnost otrok je najpomembnejša. Ukrepi kot so preverjanje uradnega osebnega dokumenta, mnenja in priporočila in drugi, pripomorejo k verodostojnosti uporabnikov.

Poleg tega, naši prispevki skupnosti vključujejo nasvete glede varstva otrok, ustvarjalne projekte, recepte in aktivnosti, ki so vam lahko v pomoč pri kvalitetnem preživljanju prostega časa z otroki.

Vedno si prizadevamo, da bi dobre stvari naredili dobro.

Registracija!