O nas

O nas

Skupaj skrbimo, da je varstvo otrok transparentno

Babysits je zgodba o vseh nas: skupnosti staršev, ponudnikov varstva, otrocih in Babysits ekipi. Vas zanima vaša vloga?

Starši

Starši

Iskanje zaupanja vrednega ponudnika varstva prek spleta je lahko zelo težko. Tukaj v igro pride Babysits. Ponujamo vam transparentno platformo, da se vi počutite bolj prepričani, da so vaši otroci v dobrih rokah.

Če iščete pomočnike pri domačih nalogah, bralce pravljic, menjevalce plenic in gradilce šotorov, bo Babysits poskrbel za vas!

Kako deluje Babysits

Ponudniki varstva

Ponudniki varstva

Ste radi sam svoj šef? Radi določate svoje ure dela ter urno postavko? Imate nad vse radi otroke in bi radi pridobili nove izkušnje in nekaj dodatnega zasluška?

Babysits skupnost je popolno mesto za vse pomočnike pri domačih nalogah, bralce pravljic, menjevalce plenic in gradilce šotorov!

Kako deluje Babysits

Otroci

Otroci

Varnost otrok je najpomembnejša. Ukrepi kot so preverjanje uradnega osebnega dokumenta, mnenja in priporočila in drugi, pripomorejo k verodostojnosti uporabnikov.

Poleg tega, naši prispevki skupnosti vključujejo nasvete glede varstva otrok, ustvarjalne projekte, recepte in aktivnosti, ki so vam lahko v pomoč pri kvalitetnem preživljanju prostega časa z otroki.

Zaupanje in varnost

Prispevki skupnosti

Babysits ekipa

Babysits ekipa

Babysits je leta 2008 ustanovil Peter van Soldt. Motivirala ga je ideja o razvoju platforme, ki je enostavna za uporabo, staršem omogoča tako svobodo kakor tudi duševni mir: Rodila se je naša misija opolnomočenja skupnosti v otroškem varstvu po vsem svetu.

Danes, Babysits sestavlja motivirana ekipa, ki dela na tem, da bi varstvo otrok postalo varno, dostopno in ugodbo. Zelo cenimo transparentnost in nenehne izboljšave.

Za kaj se zavzemamo

Tukaj pri Babysits verjamemo v podporo družbenim dobrim in v to, da otrokom pustimo življenjski planet, ki je srčni utrip naše svetovne skupnosti.

Zaradi tega je Babysits postal član Leaders For Climate Action, organizacije podobno mislečih podjetij, ki so se zavezala, da bodo ukrepala proti onesnaževanju z ogljikom in podnebnim spremembam. Med drugim del prihodkov namenimo za odstranjevanje CO₂ iz ozračja.

Več o tem, kako to počnemo, preberite tukaj:

Rastoča svetovna mreža ponudnikov otroškega varstva, staršev in mednarodne ekipe, ki stoji za njo

4.000.000+
Članov
28.500+
Mest
79+
Držav