Kako deluje

Kako deluje

Babysits je platforma, ki povezuje starše in varuške

Zakaj uporabljati Babysits?

Ne glede na to ali iščete dobrega ponudnika varstva ali delo, Babysits poskrbi, da je iskanje enostavno in transparentno. Nad profilom, urno postavko, izborom kandidatov itd, imate popoln nadzor.

Mi vam dajemo nadzor

Preberite mnenja in podrobne opise z zanesljivimi overjanji uporabnikov. Preglejte, se pogovorite in sprejmite odločitev. Načrtujte in plačajte termine prek platforme. Babysits poskrbi, da ste mirni skozi celoten proces.

Vaš ponudnik varstva ali delo v treh korakih

Inspect profiles and users carefully

1. Iskanje

Preberite podrobne profile in preglede. Na portalu lahko poiščete nekoga, ki ponuja ali išče, občasno ali stalno zaposlitev.

Communicate through Babysits

2. Stopite v stik

Z uporabniki se pogovorite, jih spoznajte in sprejmite odločitev. Starši ne plačajo ničesar, dokler niso pripravljeni s ponudniki varstva stopiti v stik. Ponudniki varstva komunicirajo brezplačno.

Plan your appointments through Babysits

3. Knjiga

Načrtujte in plačajte rezervacije prek varušk, varuške dobijo plačilo po dogovoru o varuški. Prenesite potrdila o odhodkih ali davčnih izjavah.

Pomembno je omeniti, da Babysits ni agencija za varstvo otrok. Babysits uporabnikom omogoča, da sprejemajo lastne odločitve. Babysits ne preverja ozadja uporabnikov. To pomeni, da so uporabniki dolžni druge uporabnike preveriti sami.