Supersitter: Odkrijte zelo priporočene ponudnike varstva

Supersitter

Odkrijte zelo priporočene ponudnike varstva

Babysits Supersitter program izpostavlja najbolje ocenjene in najbolj aktivne ponudnike varstva.

Kako postati Supersitter? / Zakaj najeti Supersitter?

Supersitterji so se izkazali tako, da so Babysits skupnosti ponudili izvrstne storitve. Zaradi tega smo jih nagradili z povečano vidnostjo znotraj iskalnika, podarili pa smo jim tudi Supersitter značko! Na ta način so ti ponudniki varstva izpostavljeni in jih starši zlahka poiščejo na vrhu iskanih rezultatov, prav tako pa lahko filtrirajo in iščejo le med temi ponudniki. Na ta način se zahvaljujemo izvrstnim izvajalcem varstva in jim pokažemo našo naklonjenost!

Kriterij za Supersitterje:

Ocena 4.5 ali več

Supersitterji imajo povprečno oceno 4.5 ali več (to oceno podajo starši Babysits skupnosti). Starši so imeli odlično izkušnjo s temi ponudniki.

90% odzivnost

Ti ponudniki varstva odgovorijo na več kot 90% prejetih sporočil. Starši so lahko bolj prepričani, da bodo prejeli odgovor.

Čas odgovora

Supersitterji so aktivni člani in na 90 % novih sporočil odgovorijo v 24 urah. Na ta način lahko starši od teh varušk pričakujejo hiter odziv.

Rezervacije

Supersitterji so bili rezervirani preko Babysits platforme. Starši so lahko prepričani, da so ti ponudniki bolj resni in držijo svoje obljube.

Zahteve

Da bi staršem zagotovili, da bodo najeli zanesljivega ponudnika varstva se od Supersitterjev pričakuje, da vzdržujejo Supersitter standarde varstva:

  • Oceno 4.5 ali več
  • Stopnja odzivnosti nad 90% na vsa prejeta sporočila
  • Odgovor v roku 24 ur
  • Načrtujte vse rezervacije prek varušk
  • Aktivnost na Babysits platformi

Mesečno preverimo ali supersitterji izpolnjujejo zgornje zahteve. V tem primeru ohranijo status Supersitterja.

Odkrijte Supersitterje skupnosti