Pomoč - Preverjanje identitete

Preverjanje identitete

Zakaj se od članov zahteva preverjanje osebnega dokumenta?

Želimo, da ste prepričani, da so ljudje na Babysits tisti, za katere se predstavljajo. S preverjanjem identitete naših članov lahko ustvarimo bolj varno okolje, preprečimo goljufive dejavnosti in zaščitimo pred krajo identitete.

Zaradi zaupanja in varnosti bodo člani morda pozvani, da potrdijo svoj ID, preden lahko stopijo v stik z drugimi člani.

Za preverjanje osebne izkaznice je potreben identifikacijski dokument s fotografijo, ki ga je izdal državni organ, na primer potni list, osebna izkaznica ali vozniško dovoljenje.

Če nimate uradnega osebnega dokumenta s fotografijo, ne boste mogli opraviti preverjanja osebnega dokumenta. Poskusite znova, ko pridobite uradni dokument s fotografijo.

Kaj pomeni, če je nekdo preveril svoj osebni dokument?

Člani posnamejo slike fizičnih osebnih dokumentov s kamero svojega namizja ali mobilnega telefona in jih pošljejo Babysitsu. Strojno učenje poskuša ugotoviti, ali je predstavljeni dokument pristen.

Nato morajo člani narediti selfi. To se uporablja za preverjanje ujemanja obraza na osebnem dokumentu in selfija.
Na koncu preverimo, ali se selfi ujema s profilno fotografijo člana.

To nam pomaga varovati Babysits, se boriti proti goljufijam in več. Shranjujemo lahko podatke o osebnem dokumentu in podobe obraza. Samih fotografij osebnega dokumenta ne hranimo trajno.

Dokončanje tega postopka ne pomeni odobritve katerega koli starša ali varuške, ne jamči identitete osebe in ni zagotovilo, da bo komunikacija z njo varna. Vedno uporabite svojo najboljšo presojo in upoštevajte naše varnostne nasvete.

Ali je dodajanje državne izkaznice varno?

Babysits po končanem preverjanju ne bo shranil fotografij vašega osebnega dokumenta in ta postopek preverjanja lahko traja do 1 teden.

Zberemo lahko vaše podobe obraza, številko osebne izkaznice, datum rojstva, ime, priimek, srednje ime, vrsto dokumenta, državo izdaje dokumenta, državljanstvo in naslov, kot tudi sofisticirane signale goljufije in informacije o napravah, ki se povezujejo z našimi storitve. Za plačilo varušk lahko zaradi regulativnih in finančnih partnerskih zahtev delimo ID varuške z našim ponudnikom plačil Stripe. Ne glede na razlog, vaše osebne izkaznice ne bomo nikoli delili z nikomer drugim, ki uporablja Babysits, ali drugimi tretjimi osebami.

Varovanje vaših osebnih podatkov jemljemo resno. Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene preverjanja identitete in izplačil. Uvedli smo stroge varnostne ukrepe za zaščito vaših podatkov, vključno s šifriranjem in nadzorom dostopa. Vaših osebnih podatkov ne delimo z nobenimi nepooblaščenimi tretjimi osebami, razen če to zahteva zakon.