DIY za otroke; Obrazi iz listov

DIY za otroke; Obrazi iz listov

Avtor Babysits
3 min branja

DIY za otroke, ki jih bo navdušil in vzbudil kreativnost. Naberite liste in cvete/rastline in z njimi izdelajte novo frizuro!

Ustvarjanje z listi in cvetovi | Korak za korakom

Ustvarjanje z otroki je nadvse zabavno in sproščujoče. Pripravite si ustvarjalne potrebščine, saj smo za vas pripravili nov ustvarjalni projekt, ki je osredotočen na naravo!

Ste želeli poskusiti različne pričeske? S tem enostavnim DIY projektom lahko ustvarite prikupne pričeske z listi in cvetovi. S tem enostavnim DIY projektom za otroke boste na zabaven način preživeli še tako deževen dan znotraj udobja vašega stanovnja!

Potrebujete;

  • Papir (bel ali barven kolaž papir - lahko tudi trši barvni karton)
  • Različna pisala (flumastri, barvice, voščenke)
  • Škarje
  • Liste in cvetove
  • Lepilo

1. Narišite obraze

Komu želite najprej ustvariti novo frizuro? Želite to storiti vašim prijateljem, ali boste najprej poskrbeli za svojo pričesko? Ne glede na to koga izberete, prvi korak je, da narišete obraz. To storite na list papirja, najprej narišite velik krog in znotraj njega oči, usta, nos… Bodite pozorni na barvo oči, pege, ali nosijo očala… in ne pozabite na nasmeh! Ko narišete obraz lahko iz papirja s pomočjo škarij izrežete krog.

Nasvet: Za risanje kroga lahko uporabite šestilo ali drugo šablono.

Nasvet 2: Starši ali varuška/varuh naj pomagajo pri izrezovanju obrazov. Uporaba škarij je lahko za otroke nevarna.

risba obraza

2. Ustvarite noro frizuro!

Čas je za frizuro! Dolgi lasje, kratki lasje, divji lasje, ustvarite lahko čisto svojo frizuro. Zgrabite liste in cvetove in narisanemu obrazu dodajte svojo pričesko!

ustvarjanje z listi

Izrezan obraz položite na list papirja, papir je lahko bel, če želite dodati kanček kontrasta pa lahko izberete podlago v barvi po vaši izbiri. Na zgornjem delu obraza začnite s polaganjem listov in cvetov in to počnite dokler niste popolnoma zadovoljni z izdelano pričesko!

DIY za otroke

3. Čas za dodatke

Pričeska brez modnih dodatkov pač ni popolna pričeska… Imate radi kape, klobuke, uhane ali druge dodatke? Dodajte jih vašemu obrazu in zaključite svoj projekt!

DIY za otroke iz rastlin

In, ali ste zadovoljni s svojim končnim rezultatom? Potem je čas, da obraz, liste in cvetove prilepite na novo podlago. In to je to! Končali ste z ustvarjanjem svojega prvega obraza. Ustvarite jih lahko kolikor želite, mi smo izdelali tri obraze, ki vam lahko služijo kot navdih!

DIY z listi


Vam je bil DIY všeč? Preglejte druge zabavne DIY projekte za otroke! Želite z nami deliti vaše končne izdelke? Z veseljem jih bomo delili, na Instagramu ali Facebooku uporabite @BabysitsSI.

Pridružite se skupnosti varušk!

Pridruži se brezplačno