Nasveti za sliko profila Babysits

Nasveti za sliko profila Babysits

Avtor Babysits
3 min branja

Niste prepričani katero fotografijo bi uporabili za vaš profil? To je pomemben korak, saj prava slika profila lahko poveče vaše možnosti, da dobite super delovno mesto oziroma, da najdete pravo osebo za varstvo vaših otrok! Če morda že imate profesionalni portret je to najboljša izbira za vaš Babysits profil. Ker pa vemo, da profesionalnega portreta nimate vsi smo pripravili nekaj nasvetov, kako posnamete najboljšo fotografijo profila.

Izberite fotografijo na kateri ste si podobni

Pomembno je, da starši vidijo kako izgledate. Priporočamo, da na fotografiji profila ne uporabljate filtrov, saj vas filter spremeni. Prav tako priporočamo, da uporabite fotografijo, ki ni stara več kot nekaj mesecev in, da fotografijo redno posodabljate.

Na fotografiji bodite sami

Skupinske fotografije s prijatelji so lahko krasne vendar niso primerne za vaš Babysits profil. Starši iz skupinske fotografije ne morejo razbrati kdo je varuška, ki se zanima za prosto delo.

Prosite prijatelja, da vas fotografira

Priporočamo, da prosite prijatelja, če lahko posname vašo fotografijo. Lahko se fotografirate tudi sami, vendar fotografija ne bo tako dobra kakor bi bila, če bi vas fotografiral nekdo drug. Prijatelj vam lahko poda mnenje kako na fotografiji izgledate in skupaj ustvarite najboljšo fotografijo, ki bo prepričala starše, da ste prava oseba za varstvo njihovih otrok.

Izogibajte se motečim ozadijem

Najbolje je, da izberete nevtralno ozadje. Fotografirate se lahko v naravi ali pred lepim ozadjem, vendar priporočamo, da ne pretiravate. Na ozadju nikoli ne prikazujte osebnih podatkov kakor so naslov, številka itd. Kot sliko profila nikoli ne uporabite svojega življenjepisa, takšne slike bodo izbrisane.

Primerno se oblecite

Zakaj je pomembno kako ste oblečeni? Obleka naredi človeka in lepa oblačila bodo staršem dala bolj prijetne občutke! Oblecite se sproščeno, da bodo starši videli kako bi se oblekli za varstvo otrok. Na fotografiji ne uporabljajte sončnih očal ali preveč ličil. Priporočam, da oblečete oblačila živih barv, saj tako vaša fotografija lahko nekoliko izstopa in jo bodo starši opazili hitreje.

Pripraivli smo vam primer kako naj bi vaša fotografija profila izgledala:

kako posneti fotografijo profila

Kaj vam lahko dobra fotografija prinese?

Če želite, da vas starši jemljejo resno in razmislijo o tem, da bi vas zaposlili priporočamo, da v svojo fotografijo profila vložite dovolj časa. Starši bodo najprej pogledali vašo fotografijo, če jim ta ne bo všeč, ne bodo razmišljali ali bi vas zaposlili ali ne. Priporočamo tudi, da razmislite kaj boste objavili na vašem profilu. Tudi za to smo pripravili članek tukaj.


Kaj še čakate? Pridružite se nam in s pomočjo vaše super fotografije profila poiščite popolno varuško ali delovno mesto!

Pridružite se skupnosti varušk!

Pridruži se brezplačno