Kaj so Babysits značke?

Kaj so Babysits značke?

Avtor Babysits, 5 min branja

Ko iščete varuško ali delo varuške je najbolj pomembna izpostavljenost profila. Za večjo izpostavljenost, vam priporočamo, da pridobite več značk!

Značke so eden izmed načinov, da je vaš profil med iskalnimi zadetki višje. Višje kot je vaš profil, več imate možnosti, da vas bodo kontaktirali drugi Babysits uporabniki.

Značke niso namenjene zgolj izboljšanju vidnosti, temveč pripomorejo tudi k motivirani skupnosti, saj s tem poskrbimo, da se prikazujejo kakovostni in overjeni profili.

Dokončan profil, in redna interakcija z Babysits platformo, vam bo v veliko pomoč pri iskanju pravega dela/ prave varuške.

Oglejte si video, ki prikazuje kako pridete do značk!

Babysits značke so prikazane z našo maskoto Barryem, ki se vedno trudi pomagati Babysits skupnosti. Na spodnji sliki lahko vidite vse značke:

Značke za izpostavljenost

Kako pridobim značke?

babysits značke

1. Overjen epoštni naslov - Najprej morate ustvariti račun in potrditi svoj epoštni naslov.

2. Slika profila - Ko potrdite svoj epoštni naslov, ste pripravljeni, da ustvarite svoj profil. Najprej morate naložiti sliko profila.

3. Razširite svoj opis - Pomembno je, da se predstavite in poveste zakaj iščete varuško ali delo varuške.

4. Video profila - Video o vas pove več kot fotografija. Ko snemate video profila, se potrudite izkoristiti čas, ki ga imate na razpolago in bodite točno to kar ste.

Povečajte izpostavljenost z značkami

5. Preverjen račun - Smo zaupanja vredna platforma za varstvo otrok, zaradi tega uporabnikom omogočimo, da potrdijo svojo identiteto z uradnim osebnim dokumentom. We are a trustworthy babysitting platform, and as such, we provide the option for users to verify their identity with a government ID check. For more information click here.

6. Prvo priporočilo - Za bolj profesionalen profil, priporočamo, da prosite za priporočilo. Priporočila so odlično orodje, ki vam lahko pomaga, da vas drugi uporabniki spoznajo.

7. Povezano s Facebookom - Povežite svoj Babysits račun s svojim Facebook računom in odkrijte svoje povezave.

8. Povezano z Apple - Za overjanje računa, lahko svoj račun povežete tudi s svojim Apple računom.

Babysits značke

9. Povezano z Google - Povežite svoj Babysits račun s svojim Google računom in odkrijte svoje povezave..

10.Povezano z LinkedIn - Svoj Babysits račun povežite z LinkedIn računom in tako overite svojo identiteto.

11. Sledite nam na Facebooku - Sledite Babysitsu na Facebooku, preberite nasvete in mnogo več.

12. Sledenje na Instagramu - Sledite Babysitssi na instagramu in odkrijte nasvete, diy projekte, recepte za otroke in še veliko več…

prodpite značke

13. LinkedIn profesionalec - Ker ste profesionalec, je pomembno, da sledite Babysits na Linkedinu.

14. Deljeno na Facebooku - Svoj profil delite na Facebooku in na tak način povejte svojim bližnjim, da ste se pridružili Babysits skupnosti.

15. Deljeno na Twitterju - Z deljenjem profila na Twitterju lahko dosežete še večjo publiko!

16. Posodobite razpoložljivost - Zelo pomembno je, da določite kdaj ste na voljo oziroma kdaj potrebujete pomoč. S tem boste hitreje prišli do pravega dela/ponudnika varstva.

značke babysits

17. Preverjena telefonska številka - Overite svojo telefonsko številko tukaj na ta način bo vaš profil bolj zaupanja vreden.

18 Poster deljenje - Prenesite in razdelite svoj osebni poster, tako boste o svojem delu obvestili tudi skupnost, ki ni na internetu.

19. Prva rezervacija - S staršem ali varuško uporabite naš načrtovalec srečanj. Na ta način boste imeli večji pregled nad srečanji.

20. Prvo mnenje - Kako je bilo srečanje? Skupnosti bo vaše mnenje v veliko pomoč!

Pridobite značke in povečajte vidnost

21. Prvo ponovljeno srečanje - Vam je delo bilo všeč? Načrtujte ponovno srečanje.

22. Nedavna prijava - Če želite, da je vaš profil na vrhu iskanih rezultatov, je pomembno, da se prijavite vsakih nekaj dni

Barry,maskota


Značke se morda zdijo težke, vendar z ustvarjanjem profila ste že na dobri poti.

Več značk kot imate, večja je možnost, da boste opaženi, s tem pa pomagate tudi verodostojnosti naše skupnosti!