Presenetite svoje bližnje

Presenetite svoje bližnje

Avtor Babysits
4 min branja

Ima vaš najboljši prijatelj rojstni dan? Stara starša praznujeta obletnico poroke? Je nekdo diplomiral, pa žal, niste utegnili iti na podelitev? Morda že dolgo niste obiskali svojih bližnjih pa jih zaradi različnih razlogov trenutno ne morete? Berite dalje, če želite v teh časih presenetiti svoje najbližje in ugotoviti, kaj jim lahko pripravite.

Ideje kako lahko presenetite svoje bližnje, čeprav ni mogoče, da ste z njimi v osebnem stiku.

Video klic

Danes imamo dostop do veliko dobre tehnologije. Tehnologija nam lahko pomaga biti skupaj tudi takrat, kadar to ni mogoče. Zaradi tega je to lahko super orodje za presenečenje!

Najprej se morate pripraviti in ustvariti popoln scenarij! Za to lahko uporabite številne ideje, podali vam bomo nekaj primerov, lahko pa ustvarite tudi svoje!

  • Zabava - to, da ne morate biti skupaj ne pomeni, da uporabite manj dekoracije! Uporabite lahko papirnate okraske ali morda ustvarite prikupen plakat s sporočilom za prijatelje! Če je njen/njegov rojstni dan, prižgite svečko in jo skupaj upihnite! Pomembno je, da ustvarimo nove rutine, ki nam bodo pomagale iti čez ta čas!

  • Tematska zabava - zakaj ne bi poskusili prirediti zabave v maskah? Povabite vaše prijatelje in družino, da se namaskirajo in tako presenetijo najbližje! Zagotovo bodo bližnji z veseljem občudovali vaš trud, ki ste ga vložili v presenečenje, in kdo ne mara dobre zabave z živalsko tematiko? Prepričani smo, da bodo tudi sami takoj pohiteli do omare in sei našemili in pridružili zabavi!

Posnamite videoposnetek

Vemo, da je včasih težko celo družino ali skupino prijateljev spraviti skupaj v en videoklic. Zato smo pripravili tudi načrt B - posnamite skupinski video! In kaj je najboljši del te ideje? Ustvarili boste nekaj, kar lahko obdržite za vedno kot spomin video pa si lahko ogledate znova in znova!

Za to idejo najprej prosite vse prijatelje, da napišejo lepo sporočilo za vašega bližnjega in to posnamejo, mogoče lahko celo kaj zapojejo ali zaplešejo na njihovo najljubšo pesem! Potem lahko vi, vse te kratke posnetke združite v eno nepozabno celoto. Naj vas ne bo strah! Zahvaljujoč tehnologiji, obstaja nešteto aplikacij in računalniških programov, na primer Inshot ali iMovie, ki namesto vas naredijo vso težko delo in so zelo enostavni za uporabo.

Pošljite kartico

Za dosego najboljše reakcije oziroma presenečenja, je dobro narediti nekaj, česar vaš najbližji ne pričakuje. Dandanes, so bile z uporabo vseh aplikacij za klepet, ki so nam na voljo, tradicije, kot je pošiljanje fizičnih pisem ali kartic, zamenjane za virtualne kartice in deljenje viralnih/popularnih posnetkov. Mogoče je ravno zdaj pravi čas, da se vrnemo v preteklost?

Vsi imamo radi kakšno presenečenje ali darilo! Izdelava prikupne kartice ali paketa, ki ga naredite z otroki, je lahko najboljši način, da nekoga nasmejite in ga spravite v boljšo voljo. Za to, vam dajemo tri različne ideje (odvisno od stopnje zahtevnosti).

Stopnja zahtevnosti - Lahko

Natisnjena fotografija Imate doma kakšno lepo fotografijo vas in vam drage osebe? Potem je to popoln čas, da jo uporabite! (V nasprotnem primeru, jo lahko ustvarite). Vzamite fotografijo ter na zadnjo stran napišite lepo sporočilo, mogoče lahko tudi kaj narišete in okrasite! Fotografijo položite v ovojnico in že je presenečenje pripravljeno za pošiljanje!

Stopnja zahtevnosti - Srednje težko

Pop up kartica

Za to kartico, ki jo lahko naredite z vašimi otroki, boste potrebovali nekaj dodatnega materiala in nekaj barve, ampak ne bojte se! Samo sledite korakom in ustvarili boste izredno prikupno in unikatno kartico. Mi smo ustvarili te kartice za naše stare starše, vi pa lahko kartice pošljete komur želite! Seveda pa lahko tudi spremenite oblikovanje, pustite vaši domišljiji in domišljiji vaših otrok prosto pot!

Pop up kartica

Stopnja zahtevnosti - Težko

Origami kartica v obliki srčka

Ljubezen lahko širimo v vsakem trenutku in v vsaki situaciji. Zdaj je ravno pravi čas! In kaj je najboljši del, te kartice, ki jo lahko naredite sami z vašimi otroki? Kartica je pravzaprav majhna škatlica, kamor lahko postavite malo darilo ali sporočilo za vaše najbližje!

origami srce


Vzemite si nekaj časa, da presenetite svoje prijatelje in najbližje, saj se boste ob tem vsi nasmehnili in počutili bolje. Skrbi za svoje najbližje nikakor ne smemo prekiniti! Upamo, da so vam bile naše ideje všeč! Bodite svobodni in kreativni pri realizaciji naših idej in dodajte vaš osebni pridih! Ne pozabite deliti vaših izdelkov na Instagramu in nas označite @babysitssi! Za več idej za izdelke, ki jih lahko z otroci, si oglejte naše prispevke skupnosti!

Pridružite se skupnosti varušk!

Pridruži se brezplačno